Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
DorHan napisał:
WujekJanek napisał:
cysiek33 napisał:
wujek janek

Gdybys mogl doprecyzowac. Wlasnie wrocilem z weekendy i po przejzeniu forum zauwazam, iz zostalem przez milosnikow Prezydenta "Wszystkich" Polakow, goracych polskich Patriotow, tem Kwiat Inteligencji nazwany
-pedalem
-pedalskim lobby
-hujem
-debilem
-glutojadem
-zdrajca Narodu, ruskim agentem
i wiele innych tym podobnych.
Podziwiam jednolita semantyke, oraz wiernosc idealom i zasadom.

Pozdrawiam serdecznie i milej nocki zycze.

Nie mozna wymagac od cycka i jego braci ideologicznych zbyt wiele.

Wszystkie burki uwiazane do budy szczekaja i ujadaja. Nic innego nie umieja.
Im glosniej ujadaja, tym lepiej spelniaja swoj obowiazek burka. Licza to na, ze ktos ich uslyszy i zrozumie.
Spuszczone z lancucha gryza na oslep i lataja bez celu toczac piane - nie sa przyzwyczajone do wolnosci. Na koniec wracaja do swojej budy, gdyz jest to jedyne bezpieczne i znane miejsce.

Burkom nie znane sa zasady dyskusji/wymiany pogladow - jest to niepotrzebny balast obciazajacy i tak skolatana glowe.

NB! Zyczenia dobrej nocy sa w tym wypadku przesada. Burki musza byc zawsze na strazy i pilnowac, czy obok budy nie przemykaja sie obcy.

pieknie opisalas swoje zycie ale kogo to obchodzi !!!! moze krowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
widzisz Wujek jaki maluczki jestes atakujesz lustro bo pokazalo jaki jestes brzydki
ukazales swoja twarz i teraz juz nie masz wyjscia a zeby sie dowartosciowac to uskuteczniasz ataki personalne
zadko kiedy zgadzam sie z lindemans ale w tym przypadku trafnie cie okreslila
a i nie glosowalem na PiS
ale ty jestes slepy jak stado lemingow i dla ciebie kazdy kto trzezwo patrzy bedzie faszysta
nawet lindemans

ps trzeba bylo chodzic do szkoly to bys mogl caly dzien pracowac na kompie zamiast nosic rygipsy po schodach

a moze jestem dagmamma puszcze dzieciakom bajke i mam kompa dla siebie

teraz bedziesz mial zagwozdke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
to nie zazdrosc ,to wscieklosc leminga bez korzeni co mysli tylko co zezrec, zaruchac i jak splacic kredyt
szanowalem wujaka sprzedawce z Rimi ale nie bede szanowal leminga
niech musli teraz jak zarabiam na zycie
moze pracuje w Thon hotel i obsluguje rosyjskie delegacje z Kasliningradu
Ich schaffen im Schlafzimmer zum essen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
119 Postów
Leon .
(benek22)
Początkujący
Kazdy kto widzi co zrobila platforma ( a raczej czego nie zrobila) to faszysta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Czas na kolejne podsumowanie.

Jako ze nie jestem zwolennikiem Prezydenta "wszystkich" Polakow jestem zdrajca, debilem, hujem, itp...

Teraz dowiedzielismy sie kolejnych rzeczy na moj temat. Przede wszystkim jestem oszalalym z nienawisci i wscieklosci lemingiem bez korzeni (i tu ciekawostka, ktora przez nastepny tydzien bedzie mi spedzala sen z powiek: dlaczego nie padlo uswiecone stwierdzenie, ze pluje jadem?). Walcze tez z lustrem.

Jesli jestesmy przy czynnosciach, to dowiedzielismy sie tez czym sie zajmuje zawodowo. Otoz:
a)dygam z rygipsami
b)jestem sprzedawca w Rimi
c)jezdze na szmacie
Przy czym istotne jest to, ze gdybym chodzil do szkoly i zdobyl jakiekolwiek wykszaucenie, nie musial bym wykonywac tak ponizajacych zawodow. Przy okazji dowiedzielismy sie tez czym zajmuje sie DorHan, otoz pracuje Ona nocami, jej klientami sa szeroko pojeci "ciapaci", i zajmuje sie sprzedawaniem... Tu znowu prosba do Panow Patriotow: mogli byscie zaspokoic moja ciekawosc i napisac Co DorHan nocami sprzedaje? Wlasne cialo? Narkotyki? Bilety na karuzele? A moze rozwozi gazety?

Nastepnie: nakreslono barwnymi slowy moj rys psychologiczny: debil bez wyksztalcenia, agresywny furiat i frystrat ktorego horyzonty ograniczone sa do tego aby cytuje: "zezrec i wyruchac" oraz splacic kredyt.

Acha, zapomnial bym, zazdroszcze Cyskowi pracy.

Dziekujac Panom Prawdziwym Polakom i Patriotom za te jakze merytoryczna odpowiedz, odarniety dzika furia i nienawiscia posdrawiam i prosze o kolejne ciekawostki, epitety i propozycje.

Wasz szczerze oddany, ziejacy nienawiscia, wylgarny i prymitywny niewyedkowany debil

Wujek Janek

PS. Zapomnialem: zapedzony przez Was w kozi rog.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Ach, jeszcze jedno. Dyskusja z Cyslawem nie byla by pelna, gdyby nie wkeic jakiegos obrazka.
Wiec Cysiu, specjalnie dla Ciebia, przedstawiciela Rasy Panow, czystego rasowo Polaka.
W formie przypomnienia tego, o czym Pani w podstawowce Ci mowila:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
zapomniales napisac ze jestem antysemitom
skora tak usilnie starasz sie wkrasc w laski grupy polonorkow na tym forum

o ile na poczatku pisales cos sensownego to teraz z kazdym jednym postem pograzasz sie coraz bardziej zeby nie napisac osmieszasz
niedlugo bedziesz musial likwidowac konta tak jak idota optimus ,albo gabriel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
a i masz obrazek

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
WujekJanek napisał:

Jako ze nie jestem zwolennikiem Prezydenta "wszystkich" Polakow jestem zdrajca, debilem, hujem, itp...

Teraz dowiedzielismy sie kolejnych rzeczy na moj temat. Przede wszystkim jestem oszalalym z nienawisci i wscieklosci lemingiem bez korzeni (i tu ciekawostka, ktora przez nastepny tydzien bedzie mi spedzala sen z powiek: dlaczego nie padlo uswiecone stwierdzenie, ze pluje jadem?). Walcze tez z lustrem.

Jesli jestesmy przy czynnosciach, to dowiedzielismy sie tez czym sie zajmuje zawodowo. Otoz:
a)dygam z rygipsami
c)jezdze na szmacie
Przy czym istotne jest to, ze gdybym chodzil do szkoly i zdobyl jakiekolwiek wykszaucenie, nie musial bym wykonywac tak ponizajacych zawodow. Przy okazji dowiedzielismy sie tez czym zajmuje sie DorHan, otoz pracuje Ona nocami, jej klientami sa szeroko pojeci "ciapaci", i zajmuje sie sprzedawaniem... Tu znowu prosba do Panow Patriotow: mogli byscie zaspokoic moja ciekawosc i napisac Co DorHan nocami sprzedaje? Wlasne cialo? Narkotyki? Bilety na karuzele? A moze rozwozi gazety?

Nastepnie: nakreslono barwnymi slowy moj rys psychologiczny: debil bez wyksztalcenia, agresywny furiat i frystrat ktorego horyzonty ograniczone sa do tego aby cytuje: "zezrec i wyruchac" oraz splacic kredyt.

Dziekujac Panom Prawdziwym Polakom i Patriotom za te jakze merytoryczna odpowiedz, odarniety dzika furia i nienawiscia posdrawiam i prosze o kolejne ciekawostki, epitety i propozycje.

Wasz szczerze oddany, ziejacy nienawiscia, wylgarny i prymitywny niewyedkowany debil

Wujek Janek

Drogi Janie, dziekuje za wnikliwe spojrzenie.
Musze stwierdzic, ze przedstawiles po krotce dwie kolejne i jakze prawdziwe historie z zycia emigranta w Norwegii.

Jezeli chodzi o moja skromna historie, to trzeba jeszcze uscislic pare drobiazgow:

1. czy mam meza czy tez nie - owo pytanie gnebi moich wielbicieli
2. czy moj evt. skalniak jest glupi, czy tez moze tylko ja
3. czy ukonczylam jakakolwiek szkole, czy tylko kursy szycia
4. czy moje organy plciowe sa w uzytku, czy tez leza odlogiem
5. czy moje dildo/vibrator ma baterie, czy tez owych baterii zabraklo w pobliskim sklepie
6. czy cycek do mnie w koncu zadzwoni

Nurtuja mnie te niejasnosci i luki w mojej historii. Z niecierpliwoscia czekam uzupelnienie jej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
DorHan napisał:
WujekJanek napisał:

a)dygam z rygipsami
c)jezdze na szmacie

Wujek Janek

Drogi Janie, dziekuje za wnikliwe spojrzenie.
Musze stwierdzic, ze przedstawiles po krotce dwie kolejne i jakze prawdziwe historie z zycia emigranta w Norwegii.

Jezeli chodzi o moja skromna historie, to trzeba jeszcze uscislic pare drobiazgow:

1. czy mam meza czy tez nie - owo pytanie gnebi moich wielbicieli
2. czy moj evt. skalniak jest glupi, czy tez moze tylko ja
3. czy ukonczylam jakakolwiek szkole, czy tylko kursy szycia
4. czy moje organy plciowe sa w uzytku, czy tez leza odlogiem
5. czy moje dildo/vibrator ma baterie, czy tez owych baterii zabraklo w pobliskim sklepie
6. czy cycek do mnie w koncu zadzwoni

Nurtuja mnie te niejasnosci i luki w mojej historii. Z niecierpliwoscia czekam uzupelnienie jej.

To moze spotkajmy sie i przedyskutujmy to. Proponuje spotkanie jutro rano, oczywiscie w Rimi, przy pantautomacie, gdzie oboje oddawac bedziemy puszki i butelki ktore zbierzemy noca na ulicach...
Latwo mnie rozpoznacz: taki brudny, agresywny ziejacy nienawiscia debil

A teraz wybacz, ale poniewaz nie mam tak dobrej i szlachetnej pracy jak Pan Cyslaw musze sie wziasc za cos konstruktywnego, aby zarobic pare groszy na "zarcie, ruchanie i splate kredytu". Ide wiec: zbierac panty na ulicach/pospredawac w Rimi/pojezdzic na szmacie/ponosic rygipsy (niepotrzebne skreslic wedle uznania)

Pozdrowko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok